OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Betontechniek
betonrot

BETONROT RENOVATIE

Heeft uw pand last van betonrot? Laat een renovatie uitvoeren door Persoon Geveltechniek! Betonrot komt meestal voor in betonelementen die het einde van hun levensduur hebben bereikt. Ook wanneer een element niet goed ontworpen of geproduceerd is, kan betonrot toeslaan. Wij leveren onze diensten al jarenlang in Mijdrecht, maar zijn ook werkzaam in Vinkeveen, Uithoorn en zelfs in Amsterdam en Amstelveen!

 

Betonrot renovatie

In het geval van betonrot, kunt u een beton renovatie laten toepassen door Persoon Geveltechniek uit Mijdrecht. Deze renovatie gaat als volgt in zijn werk:

  • het aangetaste beton wordt verwijderd;
  • de bewapening wordt behandeld met corrosiebeschermer;
  • de bewapening en het beton worden dichtgezet met betonreparatie-mortel;
  • de buitenzijde wordt afgezet met een speciale betoncoating om verdere aantasting van buitenaf te voorkomen.

INFORMATIE

Bent u op zoek naar een ervaren partner voor het uitvoeren van een betonrot renovatie in Mijdrecht, Amstelveen of zelfs Amsterdam? Dan bent u van harte welkom bij Persoon Geveltechniek. Wij zijn ook werkzaam in de omgeving van Mijdrecht en Amsterdam.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0297-522443 of vul het contactformulier in. Wij voorzien u graag van advies op maat. Graag tot ziens bij Persoon Geveltechniek!

┬ę Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap