OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
balkonrenovatie rotterdam

BALKON BOUWEN

Het balkon zorgt voor een zonnige buitenruimte en geeft een meerwaarde aan het appartement of huis. Hier zie je alle tips voor een voordelig geprijsd balkon zodat je meer van het buitenleven kunt genieten.

Persoon Geveltechniek heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van balkons. Je kiest niet zomaar voor een balkon, want als je een grote tuin hebt, is een balkon een (buitensporige) investering. Heeft uw appartement of woning echter helemaal geen buitenruimte, dan kan het balkon echt een uitkomst zijn om na een drukke dag in de zon te zitten. Persoon Geveltechniek heeft al meer dan 45 jaar ervaring met balkonbouw, en is met name actief in de regio Amsterdam.

 

Een balkon zorgt voor extra buitenruimte

Daarna kunt u genieten van het prachtige uitzicht op het hek. De behoefte aan meer groen in en om het huis kan ook de reden zijn. Een balkon kan een oplossing zijn om een ​​buitenruimte in uw appartement of huis te creëren, zelfs als u wat extra tijd moet besteden aan vergunning, constructie en werkzaamheden.

 

Balkon uitbreiden

Wanneer je het balkon vergroot, dien je het vloeroppervlak van het balkon te vergroten, zodat er meer stoelen kunnen worden geplaatst. Ineens kun je barbecueën voor meer mensen. “Van deze buitenruimte profiteer je echt.” Meestal stijgt de waarde van het huis. De kosten van een vergroot balkon zijn veel lager dan de kosten van een gloednieuw balkon. Het balkon kan meestal worden uitgebouwd zonder een geheel nieuwe constructie te hoeven maken. Dit heeft te maken met welk percentage van het balkon je groter wilt zijn en wat je sowieso op het huidige balkon wilt doen. Je kunt het ons ook andersom vragen: “Hoeveel kan ik het balkon groter maken zonder een nieuwe constructie te bouwen?”

 

Voordelen van een balkon

 • Buitenruimte voor de zomer maar ook voor het voor- en najaar
 • Meerwaarde creëren voor het appartement of huis
 • Onderscheidend element maken ten opzichte van andere woningen/appartementen
 • Meer daglicht binnen
 • Plaats voor meer groen/buitenplanten
 • Ruimte om te barbecue-en of het gebruik van een buitenkeuken
 • Genieten van het mooie uitzicht op de omgeving stad/groen/water

MEER INFORMATIE OVER BALKONBOUW

Wanneer u op zoek bent naar een specialist in hoogwaardige balkonbouw, dan bent u van harte welkom bij ons. Voor meer informatie kunt u bellen met 0297-522443 of het contactformulier invullen.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is betonrot?

  Betonrot is een term die algemeen gebruikt wordt voor schade aan beton. Meestal bedoelt men schade die ontstaat doordat de in het beton aanwezige wapening begint te roesten. Dit komt doordat roest uitzet en het beton hierdoor barst. Dit proces is zeer nadelig voor de sterkte van het beton en daardoor voor de gehele betonconstructie.

 • Hoe herkent u betonrot?

  Betonrot kunt u herkennen aan een aantal kenmerken, zoals donkere, roodbruine roestplekken rondom de bewapening van het beton waardoor het beton scheurt of afbrokkelt.

 • Is betonrot te voorkomen?

  Betonrot is helaas niet te voorkomen. Wel is het mogelijk om betonrot goed te repareren. Een aantal tips/adviezen:

  • Grijp tijdig in. Dit scheelt grotere schade en de daarmee gepaarde kosten.
  • Schakel een vakkundig bedrijf in. Zij doen het eenvoudig en doeltreffend.
© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap