OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Betontechniek
Betontechniek

BETONTECHNIEK

Persoon Geveltechniek heeft zich onder andere gespecialiseerd in betontechniek. Wanneer u last heeft van beschadigingen bijvoorbeeld door betonrot, kunt u kiezen voor betonreparatie of betonrenovatie.

ERVAREN PARTNER

Wij zijn al ruim 45 jaar actief in regio Amsterdam en omstreken. Met onze jaren lange ervaring kunnen wij u goed adviseren op het gebied van het repareren of renoveren  van beton.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is betonrot?

  Betonrot is een term die algemeen gebruikt wordt voor schade aan beton. Meestal bedoelt men schade die ontstaat doordat de in het beton aanwezige wapening begint te roesten. Dit komt doordat roest uitzet en het beton hierdoor barst. Dit proces is zeer nadelig voor de sterkte van het beton en daardoor voor de gehele betonconstructie.

 • Hoe herkent u betonrot?

  Betonrot kunt u herkennen aan een aantal kenmerken, zoals donkere, roodbruine roestplekken rondom de bewapening van het beton waardoor het beton scheurt of afbrokkelt.

 • Is betonrot te voorkomen?

  Betonrot is helaas niet te voorkomen. Wel is het mogelijk om betonrot goed te repareren. Een aantal tips/adviezen:

  • Grijp tijdig in. Dit scheelt grotere schade en de daarmee gepaarde kosten.
  • Schakel een vakkundig bedrijf in. Zij doen het eenvoudig en doeltreffend.
© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap