OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
graffiti verwijderen
Hogedrukreiniging

GRAFFITI VERWIJDEREN

Persoon Geveltechniek verwijdert al jaren ongevraagde graffiti. Naast het verwijderen kunnen wij ook een speciale beschermlaag (coating) op uw gevel aanbrengen die ervoor zorgt dat bij eventuele herhaling van de graffiti deze sneller en goedkoper verwijdert kan worden.

 

Verwijderen van graffiti

Wij verwijderen graffiti d.m.v. hogedrukreiniging. Hierbij maken wij gebruik van professionele hoge druk units, met een watertemperatuur van boven het kookpunt ( ± 130 °C).

Hiermee wordt het gebruik van chemicaliën beperkt, waardoor er milieubewust word gehandeld. Mocht er een beschadiging optreden met het verwijderen van de graffiti, kan Persoon Geveltechniek dit professioneel herstellen.

GRAFFITI LATEN VERWIJDEREN?

Wij zijn zeer ervaren in het verwijden van graffiti. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier reinigen van uw gevel.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen door contact op te nemen of te bellen naar 0297-522443.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is hydrofoberen?

  Hydrofoberen is een vorm van impregneren. Hydrofobern wordt gebruikt voor het met een waterafstotend middel behandelen van stenen gevels. Op nieuwe, gerenoveerde of gereinigde gevels kan een waterwerende laag worden aangebracht. Het daarvoor gebruikte vloeibare product verdeelt zich over het oppervlak en dringt er ook in. Hoe diep is afhankelijk van de structuur en poreusheid van de ondergrond.

 • Wat is impregneren?

  Een gevel impregneren heeft als gevolg dat de muur geen water meer doorlaat. Impregneren betekent letterlijk het doordringen van een materiaal (de muur) met een andere stof (de impregneer).

  Het wordt vaak gedaan bij buitenmuren waar veel vocht in zit. Er zijn meerdere oorzaken voor dit vocht in de muur, het kan komen door optrekkend vocht, of door vocht van buitenaf. Alleen in het laatste geval helpt impregneren.

  Met andere woorden: het materiaal waar impregneer van gemaakt is dringt door tot in de stenen waarvan de wand gemaakt is. Vervolgens dicht het impregneermateriaal de de porieën van de muur waardoor er dus geen vocht meer naar binnen kan.

 • Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig?

  Naast dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Laat uw gevelbekleding weer stralen. Schade aan uw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als uw wand vochtdoorlatend is dan kan dat ook zorgen voor schade binnen uw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van uw huis verhogen, het is dan in een betere staat.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap