OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Gevelrestauratie en gevelrenovatie Amsterdam
ornamenten leidsekade amsterdam

GEVELRESTAURATIE

Persoon Geveltechniek heeft meer dan 45 jaar ervaring met gevelrestauratie. U kunt bij ons terecht voor het renoveren of restaureren van uw gevel. Afhankelijk van uw wensen en wat mooi bij het pand past, voorzien wij u van advies op maat.

Behoud de waarde van uw pand
Restauratie is een manier om uw gevel te beschermen tegen weersinvloeden. Door regelmatig onderhoud aan uw gevel te laten plegen, houdt u de waarde van uw pand stabiel. Het pand behoudt de luxe en hoogwaardige uitstraling en gaat nog langer mee. De specialisten van Persoon Geveltechniek geven u graag advies op maat over wanneer u de gevelrestauratie het beste kunt uitvoeren.

DE OPLOSSING TEGEN BETONROT

Bij Persoon Geveltechniek kunt u terecht voor restauratie en renovatie. Daarnaast helpen wij u ook uit de brand als u last heeft van betonrot. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bel dan met 0297-522443 of vul het contactformulier in.

VEELGESTELDE VRAGEN

  • Wat is gevelrestauratie?

    Door gevelrestauratie wordt de gevel met originele materialen naar de originele staat hersteld. De schade aan uw woning of pand wordt verholpen. Gevelrestauratie gebeurt meestal bij monumenten en gebouwen met authentieke gevels, vaak zijn de panden ouder dan 50 jaar. Bij gevelrestauratie gebruiken we vaak de knipvoeg. Deze voeg gebruiken we vaker bij monumentale panden.

  • Wat is het verschil tussen gevelrestauratie en gevelrenovatie?

    Vaak wordt gevelrestauratie verward met gevelrenovatie. Bij restaureren wordt de gevel met originele materialen hersteld. Bij een gevelrenovatie wordt een pand vernieuwd. Dit lijkt een klein verschil maar het betekent veel voor de inzet, de kosten en het proces als het een of het ander wordt gedaan.

    De kosten van een restauratie liggen over het algemeen hoger dan de kosten van een gevelrenovatie. Dit komt omdat bij een restauratie origineel materialen worden gebruikt en dus duurder kunnen uitvallen.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap