OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Hogedrukreiniging
Hogedrukreiniging gevel

HOGEDRUKREINIGING

Om uw gevel te reinigen en in zijn oorspronkelijke staat te herstellen, gebruiken wij verschillende technieken. Per situatie bepalen wij welke techniek het meeste resultaat oplevert.

 

Hogedrukreiniging met warm water

Hierbij reinigen we uw gevel onder hoge druk (mogelijk tot 350bar) bij een temperatuur van boven de 102 graden Celsius. Vanaf deze temperatuur laten de meeste vervuilingen pas los. Enkel bij het doden van mossen en algen is 80 graden Celsius voldoende. Na het reinigen is het aan te bevelen nog een algendoder aan te brengen. Een gevel kan ook met koud water gereinigd worden. Deze techniek wordt echter alleen toegepast wanneer er sprake is van lichte vervuiling van uw gevel.

PERSOON GEVELTECHNIEK, UW ERVAREN PARTNER

Persoon Geveltechniek heeft veel ervaring met het reinigen van gevels. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier reinigen van uw gevel. Voor meer informatie kunt u direct contact opnemen of bellen met 0297-522443.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is gevelreiniging?

  Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

  • Hogedrukreiniging met warm water
  • Reinigen met stoom
  • Chemisch reinigen
  • Stralen
 • Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig?

  Naast dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Laat uw gevelbekleding weer stralen. Schade aan uw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als uw wand vochtdoorlatend is dan kan dat ook zorgen voor schade binnen uw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van uw huis verhogen, het is dan in een betere staat.

┬ę Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap