OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Geveltechniek
Geveltechniek

GEVELTECHNIEK

Persoon Geveltechniek is specialist op het gebied van gevelreparatie, gevelrenovatie en gevelonderhoud. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen als u een geheel nieuwe gevel wilt laten opmetselen. We gebruiken de beste materialen en kunnen alles installeren. Van aluminium, stalen en kunststof kozijnen tot glazen wanden en voeg- en metselwerk.

Wij zijn niet verbonden aan enig gevelsysteem en is volledig onafhankelijk van welke (toe)leverancier dan ook. Hierdoor kunnen wij u volledig onafhankelijk adviseren en producten leveren die geheel zijn afgestemd op uw wensen.

GEVELTECHNIEK TOEPASSINGEN

Omdat we het hele traject in één hand houden, bent ú verzekerd van een optimale kwaliteitsgarantie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van geveltechniek? Bel 0297-522443 of neem contact op via het contactformulier.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is gevelreiniging?

  Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

  • Reinigen met stoom
  • Chemisch reinigen
  • Stralen
 • Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig?

  Naast dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Laat uw gevelbekleding weer stralen. Schade aan uw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als uw wand vochtdoorlatend is dan kan dat ook zorgen voor schade binnen uw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van uw huis verhogen, het is dan in een betere staat.

 • Wat is gevelrenovatie?

  Is uw gevel zodanig beschadigd dat reiniging geen oplossing meer is? Dan kunt u nog kiezen voor gevelrenovatie. Een gevelrenovatie wordt gedaan wanneer er schade is opgetreden aan de gevel, denk hierbij aan scheuren in de muur of voegen die het begeven. Het is verstandig om dit goed in de gaten te houden aangezien renovatie duurder kan uitvallen als de wand ernstig beschadigd is. Wees er dus op tijd bij. Let bij gevelrenovatie goed op de kwaliteit die het bedrijf levert, een renovatie van lage kwaliteit kan ervoor zorgen dat er op korte termijn weer renovatie is vereist.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap