OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Gevel zandstralen
gevelrenovatie amsterdam

GEVEL STRALEN KOSTEN

De meest agressieve vorm om een gevel schoon te maken is de wand te stralen. Bij gevel stralen wordt het straalmiddel doorgaans met water gemengd. Dit mengsel wordt vervolgens onder hoge druk tegen de vervuilde wand gespoten. Persoon Geveltechniek weet uit ervaring dat elk oppervlak zijn eigen instelling kent om het vuil te verwijderen zonder dat er beschadiging aan de gevel optreedt.

Laat uw gevel door Persoon Geveltechniek uit Mijdrecht vakkundig stralen tegen zo laag mogelijke kosten. Voor diverse gevelwerkzaamheden kunt u bij ons terecht. Met meer dan 45 jaar ervaring geven wij u passend advies over alles op het gebied van onderhoud van de gevel van uw woning of pand.

 

Gevel stralen

Persoon Geveltechniek is al meer dan 45 jaar de specialist op het gebied van geveltechnieken. Dagelijks zijn wij bezig met het reinigen, restaureren en renoveren van gevels. Een van de reinigingsmogelijkheden van een gevel is sandwashing, ook wel zandstralen genoemd. Bij Persoon Geveltechniek kunt u tegen zo laag mogelijke kosten uw gevel laten stralen.

INFORMATIE

Bent u benieuwd wat gevel stralen u gaat kosten? Vraag dan meteen online een vrijblijvende offerte aan. Wilt u direct een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op via telefoonnummer 0297-522443 of vul het contactformulier in.

Persoon Geveltechniek streeft ernaar uw gevel zo vakkundig en professioneel mogelijk te stralen tegen zo laag mogelijke kosten.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap