over persoon gevelreiniging

PERSOON GEVELTECHNIEK

Wij hebben ruim 45 jaar ervaring in geveltechniek. In de loop der jaren is onze expertise uitgebreid naar andere aspecten van geveltechniek zodat wij u beter van dienst kunnen zijn. Wij zijn met name actief in de regio Mijdrecht, Aalsmeer, Vinkeveen, Amstelveen en Amsterdam. Wanneer u wilt weten in welke andere plaatsen wij actief zijn kunt u natuurlijk altijd contact opnemen!

De diensten van Persoon Geveltechniek zijn onderverdeeld in drie hoofdgroepen:

VAKMANSCHAP

Bij ons staat de klant centraal en is vakmanschap vanzelfsprekend. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen, repareren en renoveren van de meest uiteenlopende gevels, van zowel particulieren als bedrijven.

KWALITEIT

De verwachtingen overtreffen zit in ons DNA. Dit zowel prijstechnisch als in functionaliteit en levensduur. Persoon Geveltechniek levert de hoogste kwaliteit tegen de laagst mogelijke prijzen.

OP TIJD

Wij leveren niet alleen kwaliteit, maar ook óp tijd! Wij hebben de ervaring, personeel en middelen om onze projecten soepel te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat projecten op tijd worden opgeleverd.

WAAROM PERSOON GEVELTECHNIEK

Ruim 45 jaar ervaring in geveltechniek.

Gerealiseerde projecten.

Opgeleid personeel.

MISSIE EN VISIE

Bij Persoon Geveltechniek werken we met plezier. Hard en goed werken met ruimte voor gezelligheid en plezier zorgen voor een glimlach op het gezicht bij collega’s en klanten.

We zijn betrokken bij onze klanten en weten wat ze willen. En daar handelen we naar. Vaak doen we dat uit onszelf, zonder dat de klant erom vraagt. We stimuleren onze werknemers om creatieve oplossingen te bedenken.

Wij combineren kwaliteit, vakmanschap, superieure kennis en lage prijzen om u te voorzien van onze service ongeëvenaard door onze concurrenten. Wij hebben de ervaring, personeel en middelen om het project soepel te laten verlopen. Wij zorgen ervoor dat projecten op tijd worden gerealiseerd.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is gevelreiniging?

  Gevelreiniging is het verwijderen van aanslag of vervuiling van de gevel van uw woning. Dit kan worden gedaan door middel van drie verschillende methoden, afhankelijk van de schade aan uw gevel.

  • Reinigen met stoom
  • Chemisch reinigen
  • Stralen
 • Waarom is gevelreiniging en onderhoud nodig?

  Naast dat het de uitstraling van uw woning of bedrijfspand verbetert draagt onderhoud aan uw gevel ook bij aan de levensduur van het gebouw. Laat uw gevelbekleding weer stralen. Schade aan uw gevel kan, indien er geen actie ondernomen wordt, resulteren in grote schade aan uw muur en binnen in het gebouw. De belangrijkste eigenschap van een buitengevel is dat het vochtwerend is. Als uw wand vochtdoorlatend is dan kan dat ook zorgen voor schade binnen uw gebouw, denk hierbij aan vochtplekken. Tot slot kan een gevelreiniging of gevelrenovatie de waarde van uw huis verhogen, het is dan in een betere staat.

 • Wat is gevelrenovatie?

  Is uw gevel zodanig beschadigd dat reiniging geen oplossing meer is? Dan kunt u nog kiezen voor gevelrenovatie. Een gevelrenovatie wordt gedaan wanneer er schade is opgetreden aan de gevel, denk hierbij aan scheuren in de muur of voegen die het begeven. Het is verstandig om dit goed in de gaten te houden aangezien renovatie duurder kan uitvallen als de wand ernstig beschadigd is. Wees er dus op tijd bij. Let bij gevelrenovatie goed op de kwaliteit die het bedrijf levert, een renovatie van lage kwaliteit kan ervoor zorgen dat er op korte termijn weer renovatie is vereist.

 • Wat is impregneren?

  Om beschadiging te voorkomen is het verstandig om na het reinigen de gevel te laten impregneren. Door het impregneren van uw gevel zorgt u ervoor dat er geen water meer wordt opgenomen of doorgelaten door de muur.

© Copyright 2021 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap