OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Gevelonderhoud
Impregneren gevel

GEVEL IMPREGNEREN AMSTERDAM

Om te voorkomen dat vuil hecht aan de steen kunt u uw gevel laten impregneren in omgeving Amsterdam en Amstelveen. Laat uw gevel impregneren door Persoon Geveltechniek in Mijdrecht, Gemeente De Ronde Venen. Na een behandeling blijft de gevel voor langere tijd schoon.

 

Gevel impregneren Amsterdam: service

Persoon Geveltechniek in Mijdrecht heeft al meer dan 45 jaar ervaring op het gebied van diverse disciplines van geveltechniek. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Amsterdam, Amstelveen, Mijdrecht, Aalsmeer en Vinkeveen. Het impregneren van gevels is één van de technieken die wij vaak toepassen. Door middel van het aanbrengen van een impregneervloeistof zorgen wij ervoor dat de gevel vuil- en waterafstotend wordt. Het is van belang dat de gevel schoon is voordat wij een gevel impregneren. Het kan dus voorkomen dat wij uw gevel eerst moeten reinigen.

INFORMATIE

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor zowel het reinigen als impregneren van uw gevel? Vul dan online ons formulier in. Wilt u meteen een afspraak maken om uw gevel te laten impregneren? Neem dan telefonisch contact met ons op via telefoonnummer 0297-522443. U kunt ook een e-mail sturen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u op.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap