OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
betonrot
balkonrenovatie

BETONREPARATIE

Wanneer beton beschadigd is, repareert Persoon Geveltechniek de beschadigde plekken. Bij het herstellen van betonconstructies wordt gestart met het verwijderen van oude (beschadigde) materialen.

Uw beton kan beschadigd raken door verschillende oorzaken. Bijvoorbeeld schade ten gevolge van dooizout, vorst, wapeningscorrosie of sulfaten. Afhankelijk van de oorzaak wordt gekozen voor een goede aanpak van het betonherstel. Hiervoor zijn diverse reparatietechnieken voor handen. Hierbij wordt natuurlijk in de gaten gehouden dat de beton zijn kracht behoudt.

BETON LATEN REPAREREN?

Wij hebben inmiddels veel ervaring opgebouwd met de reparatie en renovatie van beton. Wanneer u een ervaren en betrouwbare partij zoekt voor het uitvoeren van betonreparatie, bent u bij ons aan het goede adres. Wij zijn met name actief in regio Amsterdam en omstreken.

U kunt met ons in contact komen via het contactformulier of door direct te bellen naar 0297-522443.

VEELGESTELDE VRAGEN

 • Wat is betonrot?

  Betonrot is een term die algemeen gebruikt wordt voor schade aan beton. Meestal bedoelt men schade die ontstaat doordat de in het beton aanwezige wapening begint te roesten. Dit komt doordat roest uitzet en het beton hierdoor barst. Dit proces is zeer nadelig voor de sterkte van het beton en daardoor voor de gehele betonconstructie.

 • Hoe herkent u betonrot?

  Betonrot kunt u herkennen aan een aantal kenmerken, zoals donkere, roodbruine roestplekken rondom de bewapening van het beton waardoor het beton scheurt of afbrokkelt.

 • Is betonrot te voorkomen?

  Betonrot is helaas niet te voorkomen. Wel is het mogelijk om betonrot goed te repareren. Een aantal tips/adviezen:

  • Grijp tijdig in. Dit scheelt grotere schade en de daarmee gepaarde kosten.
  • Schakel een vakkundig bedrijf in. Zij doen het eenvoudig en doeltreffend.
┬ę Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap