BALKONRENOVATIE AMSTERDAM EN AMSTELVEEN

Ondanks de heftige en onzekere tijd die het Coronavirus met zich meebrengt, mogen wij weer een mooie en uitdagende balkonrenovatie in Amsterdam en Amstelveen uitvoeren.

Hier is het beton erg slecht door geoxideerd ijzer, wat de veiligheid in gevaar brengt.

Omdat de balkons zoveel beschadigingen hebben, moeten wij deze eerst opvangen met stempels om de veiligheid te waarborgen voor onze medewerkers en de klant.

Wij zijn hier het beton aan het weghakken totdat we bij het geoxideerde wapingsstaal komen. Op bepaalde plekken in het beton is het wapingsstaal zo aangetast dat wij hier nieuw wapingsstaal hebben aangebracht. Het wapingsstaal wat enkel is aangetast behandelen wij met een daarvoor bestemde primer.

Nadat al het ijzer behandeld te hebben en sommig ijzer vervangen gaan wij de mallen maken om de betonschades aan te pakken met een reparatie beton mortel. Vervolgens coaten wij de balkonvloeren met een twee-componenten coating met antisliplaag. Daarna schilderen wij de plafonds met een damp open systeem.

PROJECTINFO

Project TypeBalkonrenovatie
OpdrachtgeverVVE
Datum oplevering21 april 2020
Projectomvangn.v.t.
Duur project3 weken

WERKZAAMHEDEN

De balkonrenovatie in Amsterdam en Amstelveen bestond uit:

  • Ondervloer reinigen en diamant schuren
  • Het repareren van de betonnen ondervloer
  • Het wapeningsstaal behandelen/vervangen
  • Het primeren van het beton
  • Coaten van de balkonvloeren
  • Schilderen van de plafonds

Persoon Geveltechniek heeft veel ervaring met het renoveren en reinigen van gevels. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier renoveren van uw gevel. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0297-522443.

© Copyright 2021 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap