gevelrestauratie amsterdam
Gevel zandstralen

ZANDSTRALEN GEVEL

Met het zandstralen van uw gevel zorgt Persoon Geveltechniek uit Mijdrecht voor een stralend schoon pand. Voor het reinigen van uw gevel kunt u kiezen uit diverse behandelingen: zandstralen, met warm water of met koud water. Afhankelijk van het materiaal van uw gevel, zal Persoon Geveltechniek u voorzien van advies op maat.

 

Gevel reinigen

Zandstralen wordt vaak gebruikt op een stenen gevel. Het is een milieuvriendelijke manier van reinigen, waarbij onder lage druk een combinatie van zand, water en lucht over uw gevel worden gespoten. Na het zandstralen wordt de gevel met een hogedrukreiniger behandeld door Persoon Geveltechniek. Tenslotte kunt u de gevel laten impregneren, om ervoor te zorgen dat vuil minder snel hecht aan het oppervlak.

INFORMATIE

Wij hebben 45 jaar ervaring met het zandstralen van gevels. Ons werkgebied bestaat uit de omgeving Mijdrecht en regio Amsterdam, Amstelveen en Aalsmeer. Wij bieden u graag onze diensten aan! En geven u advies op maat. Heeft u interesse? Bel voor meer informatie met 0297-522443 of vul het contactformulier in.

© Copyright 2021 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap