OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
gevel restaureren amsterdam
gevel impregneren

HYDROFOBEREN GEVEL AMSTERDAM

Het hydrofoberen van uw gevel wordt onder meer in omgeving Amsterdam en Amstelveen professioneel gedaan door Persoon Geveltechniek. Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van geveltechniek. Wij zijn geruim 45 jaar ervaringsdeskundige in het onderhoud en renovatie van gevels.

 

Hydrofoberen gevel Amsterdam: service

Persoon Geveltechniek is een professioneel geveltechniek bedrijf gevestigd te Mijdrecht. Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio’s Mijdrecht, Vinkeveen, Aalsmeer, Amstelveen en Amsterdam.

Wij zorgen ervoor dat u gevel met de modernste technieken gereinigd wordt. Om ervoor te zorgen dat de gevel na het reinigen niet direct weer vuil wordt, bieden wij de mogelijkheid tot het hydrofoberen van uw gevel. Bij deze techniek worden de stenen geïmpregneerd met een waterafstotende substantie, waarna de isolatiewaarde van de gevel verhoogd wordt.

Het laten hydrofoberen van uw gevel raden wij dan ook zeker aan omdat het tevens voor u kostenbesparend is.

INFORMATIE

Heeft u vragen over het proces van het hydrofoberen van uw gevel? Neem dan meteen contact op met Persoon Geveltechniek in Mijdrecht. U kunt ons telefonisch bereiken via 0297-522443 of vul het contactformulier in.

Wij staan graag voor u klaar met deskundig advies over de verschillende mogelijkheden op het gebied van gevelonderhoud.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap