OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Graffiti verwijderen
Gevelrenovatie

GRAFFITI VERWIJDEREN AMSTERDAM

Persoon Geveltechniek gebruikt hogedrukreiniging om ongewenste graffiti te verwijderen in onder meer omgeving Amsterdam en Amstelveen. U kunt bij ons terecht voor diverse gevelreinigingen.

 

Graffiti verwijderen

Persoon Geveltechniek is een vakkundig bedrijf gevestigd in Mijdrecht met diverse expertises binnen de geveltechniek. Onze werkgebied beslaat voornamelijk de regio’s Mijdrecht, Aalsmeer, Vinkeveen, Amsterdam en Amstelveen.

Wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring met graffiti verwijderen. Bij graffiti verwijderen maken wij gebruik van hogedrukreiniging met een watertemperatuur van ± 130 °C. Bij dit proces worden vrijwel geen chemicaliën gebruikt. Naast graffiti verwijderen biedt Persoon Geveltechniek ook de mogelijkheid om uw gevel te laten impregneren en hydrofoberen.

INFORMATIE

U wilt graag ongewenste graffiti vakkundig laten verwijderen? Vraag eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het doorspreken van de offerte. Bovendien kunt u telefonisch contact met ons opnemen via telefoonnummer 0297-522443 of vul het contactformulier in.

Wij zijn ook actief op het gebied van asbestverwijdering en schoorsteentechniek.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap