OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
gevel reinigen
gevelrestauratie

GEVELRENOVATIE AMSTERDAM

Voor professionele gevelrenovatie in Amsterdam neemt u direct contact op met de gevelspecialisten van Persoon Geveltechniek BV. Wij zijn al meer dan 45 jaar de specialist op het gebied van gevelrenovatie, -onderhoud en –reiniging. Bekijk vandaag nog wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Professionele gevelrenovatie in Amsterdam en omstreken

Of u nu een particulier bent en woont in een grachtenpand of u bent ondernemer en werkzaam in een industrieloods? Bij Persoon Geveltechniek BV staan wij garant voor een professionele gevelrenovatie in Amsterdam en omstreken. Wij renoveren, repareren en reinigen iedere gevel zodat uw pand weer een stijlvolle uitstraling heeft. Persoon Geveltechniek BV verzorgt niet alleen gevelrenovatie in Amsterdam, maar wij zijn ook werkzaam in Amstelveen, Mijdrecht, Vinkeveen, Aalsmeer en Uithoorn.

 

Gevel zandstralen

Het zandstralen van uw gevel is een zeer effectieve manier om uw gevel grondig te reinigen. Sterker nog: het optisch resultaat van zandstralen is 100 procent. Er is ook een klein nadeel: de oppervlakte van de steen wordt licht aangetast. Daarom is het zaak na afloop de gevel te impregneren.

De meest innovatieve manier om een gevel te zandstralen is door Torbo reiniging. Hiervoor mengen we Olivinezand ( een mineraal zand met heel kleine korrel) met water en lucht. Het water dient alleen om het stof te binden. Het mengsel wordt onder lage druk op de gevel gespoten.

Door het water is er weinig last van stofwolken. Het straalmengsel kunnen we met speciale bakken weer opvangen, zodat er niets in de grond loopt. Zo zorgt het zandstralen van uw gevel voor minimale overlast.

Het optische resultaat van zandstralen is 100 procent. Maar er is ook een nadeel: de baklaag van de steen wordt licht aangetast. Daarom is het essentieel om na het zandstralen de gevel goed te laten impregneren.

Gevelrenovatie

Werkzaamheden zandstralen

  • De keuze voor het juiste straalmiddel
  • Opbouw van eventuele klimmaterialen
  • Afplakken van de ramen
  • Stralen van de gevel
  • Het spoelen van de gevel met hoge druk
  • Opruimwerkzaamheden van het zand

Elk pand en iedere vervuiling en of schade vereist een andere oplossing, onze adviseur komt graag bij u langs voor advies op maat.

 

Voegwerk herstellen

Weer- en milieu-invloeden tasten in de loop der jaren het voegwerk aan en beschadigen het metselwerk. Dit kan een verouderd en smerig beeld geven.  Het opknappen van uw gevel is altijd lonend. Afhankelijk van de staat van de stenen en de voegen kunnen wij voor u de muren en voegen schoonmaken (hoge druk of zandstralen) of repareren.

Als het voegwerk is afgebrokkeld of scheuren vertoont is de beste oplossing om de voegen in zijn geheel te verwijderen. Dit doen wij door de voegen eruit te slijpen of eruit te hakken. Dit is een hele klus maar voor het behoud en aanzicht van uw huis en de te verwachten vochtproblemen binnenshuis, adviseren wij u na te denken over het laten repareren van uw voegen.

Laat dus tijdig uw voegwerk vervangen! U heeft de mogelijkheid voor een compleet andere structuur of kleur van de voeg te kiezen. Zo geeft u een pand, straat of woonwijk weer een frisse nieuwe uitstraling.

 

Thor helical gevelversterking ankers

Thor Helical ankers bieden effectieve renovatieve middelen om ondeugdelijk ondersteund, beschadigde of gebroken structuren te versterken. Roestvrij stalen wokkelvormige verankeringen worden toegepast in structuren om diepliggende ankers te vormen t.b.v. metselwerk. De verankeringen beslaan het gehele gebied waar de problematiek van het metselwerk betrekking toe heeft, om spanningen te herverdelen en tevens de rekbaarheid en trekkende kracht van de constructie veelvuldig te versterken.

 

Thor Helical Spouwankers

De Thor Helical Air-Twist spouwankers en Air Twist renovatie spouwankers zijn spiraalvormige RVS ankers waarmee het binnen- en buitenblad aan elkaar verbonden wordt. De ankers zijn ontworpen om met evenredige snijlijn te verankeren, de anker baant zich een natuurlijke weg in de meeste gevelmaterialen. Het spouwanker wordt door een SDS tool met hamerslag in een voorgeboord gat gedreven. De montage van het spouwanker is snel en eenvoudig (zie video).

De spouwankers worden in RVS316(A4) kwaliteit geleverd en zijn in verschillende diameters en lengtes verkrijgbaar. Air-Twist spouwanker is ideaal voor het verbinden in situaties waar elk gevelblad is uitgelijnd op elkaar en waar het binnenblad is opgebouwd uit metselwerk, kalkzandsteen, bouwblokken, houtskeletbouw e.d.

 

Renovatie Spouwanker

De gepatenteerde Air-Twist renovatie spouwanker van Thor Helical is de markleider in zijn segment. De ankers zijn geschikt voor gebruik in het opnieuw verbinden van het binnenblad en buitenblad.

Retro-versterkende gevel verankeringen worden geplaatst in bestaande constructies omwille van het versterken van twee gesplitste metseldelen. Beide middels een roestvrijstalen Thor Helical renovatie verankering, ingebed in WHO60® structurele herstel specie. Voor renovatief metselwerk, stapelwerk of steen zijn deze verankeringen bij uitstek geschikt voor latei reparatie, of zinkende renovatie te ondersteunen door ze te spannen tussen pilaren of beplating om verticale spanningen op te vangen.

 

Renovatie van grachtenpanden

Wij zijn in de loop der jaren gespecialiseerd in het renoveren van gevels van grachtenpanden. Vooral oude en statige panden vinden wij een uitdaging om aan te gaan. Vooraf bespreken wij de wensen van de klant bijvoorbeeld wat voor kleur of voeg naar wens is van de klant. Dit kan zijn een knipvoeg, snijvoeg of een platvolvoeg. De reinigingsmethode kunt u met ons afstemmen. Of het nu gaat om zandstralen of om stoom cleanen, wij zijn van alle markten thuis.

INFORMATIE

Wilt u meer informatie over gevelrenovatie of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen of direct persoonlijk advies? Neem dan telefonisch contact met ons op via het nummer 0297-522443, stuur een e-mail of vul het contactformulier in op de website.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap