OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Gevel zandstralen
Gevelreiniging

GEVEL ZANDSTRALEN

Uw gevel laten zandstralen gebeurt vakkundig door ervaringsdeskundige Persoon Geveltechniek. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, renovatie en restauratie van gevels. Ons werkgebied bevindt zicht in het bijzonder in de regio’s Mijdrecht, Vinkeveen, Amsterdam, Amstelveen en Aalsmeer. Neem meteen contact met ons op als u de gevel van uw pand wilt laten zandstralen en vraag naar de mogelijkheden.

 

Service zandstralen

Persoon Geveltechniek is een bedrijf met al meer dan 45 jaar ervaring in het onderhouden, renoveren en restaureren van gevels. Om u gevel te reinigen, gebruiken wij diverse technieken, die toepasbaar zijn op uw situatie. Het reinigen van een stenen gevel doen wij door middel van zandstralen, ook wel sandwashing genoemd. Onder lage druk spuiten wij water, zand en lucht tegen uw gevel. Met deze methode wordt vuil en aanslag verwijderd van de gevel.

Na het proces van gevel zandstralen raden wij u aan om de gevel te laten hydrofoberen of impregneren om de gevel langer te beschermen tegen diverse weersomstandigheden.

INFORMATIE

Bent u benieuwd naar de kosten van zandstralen? Vul dan online onze vrijblijvende offerteaanvraag in. U kunt ook direct een afspraak maken om u gevel te laten zandstralen, door te bellen met telefoonnummer 0297-522443 of een e-mail te sturen door het contactformulier in te vullen.

© Copyright 2023 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap