gevelrenovatie gouda
gevelrenovatie ambachtsschool gouda
gevelrenovatie gouda
gevelrenovatie gouda

TRANSFORMATIE AMBACHTSSCHOOL GOUDA

Dit project omvat een complete gevelrenovatie van de voormalige ambachtsschool aan de Graaf Florisweg in Gouda. In de ambachtsschool worden 64 appartementen en 4 eengezinswoningen voor de vrije huursector gerealiseerd. In opdracht van Bébouw Midreth verzorgd Persoon Geveltechniek onder andere betonrenovatie, voegwerk, gevelwerkzaamheden en metselwerk.

Dit alles gebeurt onder toezicht van monumentenzorg. Over de restauratie en aanpassing van het Rijksmonument is intensief overleg gevoerd met de Monumentencommissie en de Adviescommissie voor Ruimtelijke kwaliteit.

Na een periode van ruim 10 jaar leegstand en verval wordt de Ambachtsschool nieuw leven ingeblazen en klaargemaakt voor de toekomst waarmee dit prachtige monumentale pand behouden blijft.

PROJECTINFO

Project type Gevelrenovatie
Opdrachtgever Bébouw Midreth
Oplevering fase 4 24 december 2016
Projectomvang Groot
Duur project 12 maanden

WERKZAAMHEDEN

Het totale project gevelrenovatie van de voormalige ambachtsschool aan de Graaf Florisweg in Gouda bestaat uit de volgende werkzaamheden:

  • Reinigen gevel op aangepaste druk
  • Herstel metselwerk
  • Herstel voegwerk (verdiept)
  • Betonrenovatie

Persoon Geveltechniek heeft veel ervaring met het renoveren en reinigen van gevels. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier renoveren van uw gevel. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0297-522443.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap