gevelrestauratie woonboerderij-1
gevelrestauratie woonboerderij
gevelrestauratie woonboerderij
gevelrestauratie woonboerderij
gevelrestauratie woonboerderij
gevelrestauratie woonboerderij

GEVELRESTAURATIE MONUMENTALE WOONBOERDERIJ NIGTEVECHT

Door de tijd heeft de gevel van deze woonboerderij veel te lijden gehad. Het metselwerk aan de gevels was ontzet door het uitzetten van de houten binten. Vanwege het vernieuwen van het dak moesten delen van de gevel worden hersteld om de kieren te dichten. Het metselwerk is hersteld en de volledige gevel is gereinigd. Om de gevel weer in ere te herstellen zijn de oude stenen schoon gemaakt en weer terug gemetseld. De gevels zijn onder gepaste druk gereinigd en er zijn stenen vervangen of bijgekleurd om de originele kleur te behouden. Ook zijn alle voegen vervangen en is de kenmerkende voegstijl uit die tijd opnieuw aangebracht. Alle gevelankers en stalen kozijnen zijn behandeld.

Met de restauratie van deze monumentale boerderij werd er samengewerkt met de aannemer en het rietdekkersbedrijf. Een belangrijke eis was het behoud van de monumentale constructie van het pand. Tijdens de restauratie is de kap volledig vervangen.

Kwaliteit en vakmanschap wordt gewaarborgd in onze werkwijze, in onze zorgvuldig gekwalificeerde medewerkers en het gebruik van kwaliteitsmaterialen.

PROJECTINFO GEVELRESTAURATIE

Project TypeGevelrestauratie
OpdrachtgeverAannemer
Duur project8 weken

WERKZAAMHEDEN

Het totale project gevelreiniging en gevelrestauratie van de monumentale woonboerderij in Nigtevecht bestond uit:

  • Steigerbouw
  • Voegen uithakken en uitslijpen voegwerk (stofvrij)
  • Reinigen gevel
  • Metselwerk herstel
  • Voegwerk
  • Behandeling gevelankers en stalen kozijnen

Persoon Geveltechniek heeft veel ervaring met het renoveren en reinigen van gevels. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier renoveren van uw gevel. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0297-522443.

© Copyright 2021 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap