gevelrenovatie amsterdam
gevelrenovatie amsterdam
gevelrenovatie amsterdam
gevelrenovatie amsterdam

GEVELRENOVATIE AMSTERDAM

Dit gevelrenovatie project omvat herstel metselwerk en voegen op de Tsaar Peterstraat in Amsterdam. Het betreft hier om een monumentaal pand waarbij de gevel met respect en uiterst secuur wordt behandeld.

Bij monumentale panden is het belangrijk om terughoudend te zijn. Goedbedoelde acties zoals het schoonmaken, het verwijderen van graffiti of het waterdicht maken van een gevel leiden juist vaak tot schade. In het algemeen geldt dat behoud van de bestaande situatie de voorkeur heeft.

Is uw gevel zodanig beschadigd dat reiniging geen oplossing meer is? Dan is het zaak om de gevel te laten renoveren. Een gevelrenovatie wordt gedaan wanneer er schade is opgetreden aan de gevel. Denk hierbij aan voegen die het begeven en aan scheuren in de muur. Het is verstandig om dit goed in de gaten te houden aangezien renovatie duurder kan uitvallen indien de wand ernstig beschadigd is. Wees er dus op tijd bij! Let bij gevelrenovatie goed op de kwaliteit die het bedrijf levert. Een renovatie van lage kwaliteit kan ervoor zorgen dat er op korte termijn weer renovatie is vereist.

PROJECTINFO

Project type Gevelrenovatie
Opdrachtgever Vastgoedontwikkelaar
Oplevering Fase 1 23 december 2016
Omvang project Herstelwerkzaamheden
Duur project 8 weken

WERKZAAMHEDEN

Persoon Geveltechniek heeft de volgende werkzaamheden uitgevoerd:

  • Vervangen metselwerk
  • Plaatselijk herstel voegwerk (knipvoeg)
  • Gevelreiniging

Persoon Geveltechniek heeft veel ervaring met het renoveren van gevels. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier renoveren van uw gevel. Voor meer informatie of een offerte kunt u direct contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0297-522443.

© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap