GEVELREINIGING MIJDRECHT EN AMSTERDAM

Afgelopen weken zijn wij begonnen bij verschillende particulieren klanten in Mijdrecht en Amsterdam om de gevels te reinigen en te voorzien van nieuw voegwerk.

Wij plaatsen hier de steigers om onze gevelwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Wij hakken en slijpen de voegen uit op een stofarme manier. De gevels reinigen wij door middel van stoomcleanen, dat houdt in dat wij water verwarmen tot maximaal 150 graden Celsius en met hoge druk tegen de gevel spuiten. Uiteraard kijken wij van te voren hoeveel graden en druk er geschikt is voor de gevel. Dit doen wij om de gevel niet te beschadigen.

Na dit alles gedaan te hebben, brengen wij het voegwerk aan. Op deze projecten komt er een platvolvoeg in. Deze voeg vult precies de groeven op. Het resultaat hiervan is dat de voegen volledig gelijk staan aan het niveau van de stenen. Hierdoor wordt er eigenlijk een gestroomlijnd en plat geheel gerealiseerd.

Tot slot voorzien wij de gevel van een watergedragen impregneer wat de gevel beschermt tegen vochtinslag.

PROJECTINFO

Project TypeGevelreiniging
OpdrachtgeverParticulier
Datum opleveringHalf april 2020
Projectomvang260 m2
Duur project6 weken

WERKZAAMHEDEN

Het totale project gevelreiniging en gevelrenovatie aan de Willem Beukelstraat en Wakkerstraat te Amsterdam bestond uit:

  • Steigerbouw
  • Voegen uithakken en uitslijpen voegwerk (stofvrij)
  • Reinigen gevel
  • Metselwerk herstel
  • Voegwerk (snijvoeg)
  • Impregneren

Persoon Geveltechniek heeft veel ervaring met het renoveren en reinigen van gevels. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier renoveren van uw gevel. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via het contactformulier of bellen met 0297-522443.

© Copyright 2021 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap