• februari

    12

    2014
  • 2816
  • 0
Afronding gevelrenovatie Amsterdam, Rotterdam en Amstelveen

Afronding gevelrenovatie Amsterdam, Rotterdam en Amstelveen

Afronding gevelrenovatie project Amsterdam, Rotterdam en Amstelveen.

Persoon Geveltechniek is de afgelopen maanden bezig geweest met diverse projecten in Amsterdam, Rotterdam en Amstelveen.

De werkzaamheden bestonden uit gevelrenovaties en betonrenovaties.

We zijn op diverse locaties bezig met gevelreiniging, voegwerk herstel, impregneren van muren en het vervangen van het metselwerk.

Het reinigen van de gevels heeft Persoon Geveltechniek op verschillende manieren gedaan waaronder zandstralen. Dat houdt in dat wij de vervuiling en soort steen van de gevel op aangepaste druk en een bepaalde hoeveelheid zand te werk gaan om hierdoor het beste resultaat te krijgen.

Indien de stenen niet kunnen worden gezandstraald, kunnen wij deze reinigen met heet water (stoomcleanen).

Ook de voegen hebben wij op deze gevels vervangen waaronder knipvoegen, snijvoegen en een platvolvoeg nadat Persoon Geveltechniek de gevels heeft gevoegd, impregneren wij deze (waterafstotend).

Persoon Geveltechniek heeft veel ervaring met het reinigen van gevels. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier reinigen van uw gevel. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via e-mail contact@persoongeveltechniek.nl of bellen met 0297-522443.

 

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap