• maart

    8

    2017
  • 3150
  • 0
Persoon Geveltechniek de monumenten specialist

Persoon Geveltechniek de monumenten specialist

Persoon Geveltechniek is op dit moment bezig met een prestige klus (Ignatiushuis) in de Beulingstraat in de binnenstad van Amsterdam. In goed overleg met BMA zijn er op dit schitterende monumentale pand proefstukken gezet (voegwerk) door onze voegers van Persoon Geveltechniek. Bijpassende stenen zijn door het hele land gezocht om de topgevel opnieuw te metselen. Uiteraard wordt er met een Tubag trasmortel gemetseld waarna dit wordt gevoegd met een kalk voeg. Dit alles voor een goede vochthuishouding. Alle ornamenten worden herstelt met een Jahn mortel wat goed is bevonden door BMA.

Het gehele project wordt door ons gearchiveerd. Indien er in de toekomst vragen over zijn kunnen eigenaren en/of instanties de informatie over de uitgevoerde werkzaamheden en gebruikte materialen raadplegen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van geveltechniek? Bel 0297-522443, vraag een offerte aan of neem contact op via het contactformulier.

 

 

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap