• januari

    28

    2014
  • 2868
  • 0
Gevelreiniging en voegwerk vervangen in Amsterdam

Gevelreiniging en voegwerk vervangen in Amsterdam

Gevelreiniging en voegwerk vervangen in Amsterdam.

Het reinigen van de gevel en het vervangen van het voegwerk.
Persoongeveltechniek is in de loop der jaren gespecialiseerd in het renoveren van gevels. Vooral oude en statige panden vinden wij een uitdaging om aan te gaan. Vooraf bespreken wij de wensen van de klant bijvoorbeeld wat voor kleur of voeg naar wens is van de klant. Dit kan zijn een knipvoeg, snijvoeg of een platvolvoeg. De reinigingsmethode kunt u met persoongeveltechniek afstemmen. Of het nou om zandstralen gaat of om stoom cleanen is bij ons uiteraard geen probleem.

Gevelrenovatie is niet het enige wat Persoon Geveltechniek in gespecialiseerd is. Betonrenovatie is een vak apart en dat iets wat Persoon Geveltechniek veel tegenkomt bij een totale gevelrenovatie. U moet dan denken aan balkons, ornamenten en trappen, maar ook het vervangen van metselwerk is geen enkel punt. Wij metselen complete gevels op zowel nieuwbouw als renovatie.

Wij vinden het geen probleem om samen met monumenten zorg een plan van aanpak te maken voor u gevel.

Persoon Geveltechniek heeft veel ervaring met het reinigen van gevels. Wij kunnen u uitermate goed bijstaan bij het op een juiste manier reinigen van uw gevel. Tevens zijn wij ook gespecialiseerd in Schoorsteentechniek. Voor meer informatie/offerte kunt u direct contact opnemen via e-mail contact@persoongeveltechniek.nl of bellen met 0297-522443.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap