• februari

    20

    2020
  • 2078
  • 0
Verschillende soorten gevelreiniging

Verschillende soorten gevelreiniging

Persoon Geveltechniek is in Amsterdam, Amstelveen en Uithoorn bezig met diverse gevels aan het reinigen met meerdere reinigingstechnieken.

Wij bekijken altijd eerst de gevel en welke methode bij de gevel past. In overleg met de wensen van onze klanten en op basis van ons advies kiezen wij voor de juiste aanpak, welke voor de gevel het meest passend is. Niet alleen de uitstraling van de gevel vinden wij belangrijk, maar ook de levensduur en de kwaliteit. Wij letten met name op dat de stenen en voegen van de gevel niet beschadigen.

 

Wij reinigen gevels door middel van luchtgommen, stoomcleanen, chemische reinigingsmethode en zandstralen. De term luchtgommen wordt vaak gebruikt in combinatie met ontlakken van hout, maar ook het reinigen van natuursteen enz. Met deze techniek worden verf, vernis, vuil of waslagen zonder enige beschadiging verwijderd van hout en steenachtige ondergronden. Uiteraard adviseren wij onze klanten over de mogelijkheden van bovenstaande methodes. Bij onze klanten van deze week plaatsen wij de steigers en reinigen wij de gevels door middel van stoomcleanen en luchtgommen. Wij lopen alle gevels na op slecht voegwerk en metselwerk, wat ook tot ons specialisme behoort. Nadat wij de werkzaamheden hebben afgerond, brengen wij een impregneermiddel aan wat de gevel waterafstotend maakt.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2021 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap