• mei

    23

    2016
  • 3288
  • 0
Renoveren en metselen in Amsterdam

Renoveren en metselen in Amsterdam

Persoon Geveltechniek is bezig met renoveren en metselen in Amsterdam

Het extreme klimaat van Nederland met veel regen, wind, sneeuw, vorst, hagel afgewisseld door warmte en droogte zijn een aanslag op het voegwerk van uw woning of bedrijfspand. Kapot voegwerk kan doorslaan van muren, schimmel en lekkages veroorzaken. Met het renoveren van voegwerk worden deze klachten verholpen.

Afhankelijk van de klachten kan worden overgegaan tot voegwerk herstellen of voegwerk vervangen. Voor beide vormen van voegwerk renovatie betekend kiezen voor aanpak gevelrenovatie garantie dat het goed gebeurd.

Als we het oude of beschadigde voegwerk hebben verwijderd (zie: voegen uithakken of voegen uitslijpen), reinigen wij de gevel eerst grondig, zodat het nieuwe voegwerk goed hecht.

Het is bij voegwerk renovatie belangrijk voor het voegen te kiezen voor het juiste type voeg en mortelsamenstelling. Wilt u probleemloos voegwerk dat jarenlang goed blijft dan is deskundigheid hier een vereiste.

OFFERTE AANVRAAG

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact opnemen om de offerte met u te bespreken.

VRAAG OFFERTE AAN
Laatste Berichten
Meest Bekeken
© Copyright 2024 Peroon Geveltechniek realisatie Sitesoft | Sitemap